Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Gabriel-Horia Nasra > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primit de la domnul deputat Gabriel Horia Nasra (Grupul parlamentar al PSD)
Când veți asfalta strada Ionel Teodoreanu?

Dacă în urmă cu o săptămână ne întrebam dacă robotul Antonia va asfalta strada "În jurul lacului", aflată în proximitatea centrului municipiului Cluj-Napoca, în această săptămână îi solicităm primarului Emil Boc să ne răspundă cu privire la situația străzii de pământ "Ionel Teodoreanu".

“Emil Boc ar trebui să solicite stare de alertă, să cheme armata, nu știu, poate Guvernul României cu toți miniștrii săi ca să asfalteze străzile de pământ ale Clujului. Să nu mai vorbim de promisiunea din 2016, cu privire la preluarea și asfaltarea străzilor private.
Au trecut doi ani de când a fost ales primar, iar cea mai mare parte a promisiunilor electorale au rămas neonorate. Trebuie să înceteze doar în a sta cu mâna întinsă la București! Avem fondurile necesare, inteligența și determinarea să rezolvăm toate aceste mici restanțe administrative dar primarul trebuie să se trezească!”, a declarat deputatul Horia Nasra, președintele PSD Cluj.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti vineri, 19 august 2022, 8:21
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro