Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Gabriel-Horia Nasra > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Horia Nasra (Grupul parlamentar al PSD)
Politica Struțului în Consiliul Județean Cluj: Se preface că nu sunt probleme și târăște instituția în scandaluri personale!
Alin Tișe a transformat instituția Consiliului Județean Cluj în talciocul răfuielilor personale.


În loc să rezolve problemele clujenilor, fuge la tribunal și inventează conflicte imaginare cu directorii din subordinea sa, care spre surpriza tuturor au supraviețuit atât sub liderii PNL, Marius Nicoară, apoi Horea Uioreanu, cât și sub cei din PDL.

„Alin Tișe a ajuns să se laude triumfător cu procesele contra directorilor din subordinea sa în loc să explice: De ce Centrul de Management Integrat al Deșeurilor nu este finalizat? De ce nu a construit TETAROM IV și TETAROM V așa cum a promis? De ce blochează și proiectul TETAPOLIS? De ce majoritatea drumurilor sunt la fel de proaste ca în primul său mandat de președinte? De ce Spitalul Clinic de Urgență de Copii este doar un proiect pe hârtie? De ce extinderea pistei Aeroportului la 3.500 metri este amânată? De ce instituția a fost incapabilă să gestioneze un proiect prin care se introduce apă în mai multe comune clujene? Răspunsul este unul singur: Pentru că în Consiliul Județean Cluj, Executivul practică politica struțului, se preface că nu sunt probleme și târăște instituția în scandaluri personale!” a declarat deputatul Horia Nasra, președintele PSD Cluj.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti sâmbătă, 26 noiembrie 2022, 17:25
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro