Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Gabriel-Horia Nasra > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primit de la domnul deputat Gabriel Horia Nasra (Grup PSD)
COD ROȘU în privința atragerii fondurilor europene în Cluj-Napoca. Administrația Boc- PNL este depășită de situație.

În ultimii ani primarul Emil Boc și consilierii PNL Cluj-Napoca au fost depășiți de situație în privința atragerii de fonduri europene pentru obiectivele de dezvoltare ale municipiului Cluj-Napoca.

Primăria Cluj-Napoca are mari întârzieri la două dintre cele mai mari proiecte finanțate cu fonduri europene: Centrul Regional de Excelență pentru Industrii Creative - CREIC (Buftea de Cluj) și Centrul de Sprijinire a Afacerilor T.E.A.M (Tehnologie, Evoluție, Antreprenoriat, Microîntreprindere), situate pe dealul Lomb, în condițiile în care ambele trebuiau încheiate până la sfârșitul lui 2016.
„Sunt orașe în Bulgaria care au reușit să atragă mai multe fonduri europene decât cei din primăria Cluj-Napoca. De asemenea, Emil Boc poate să ia meditații chiar de la colegii săi de partid, primarii din Oradea și Alba Iulia care au reușit atragă fonduri pentru mai multe proiecte europene în perioada 2012-2016”, a declarat deputatul Horia Nasra, președintele PSD Cluj.
Având în vedere această situație gravă, social-democrații clujeni îi solicită primarului Emil Boc un punct de vedere: „Domnule primar, când veți prezenta concluziile acestui eșec administrativ și ce măsuri veți lua în viitor pentru ca municipalitatea să atragă mai multe fonduri europene”, a mai declarat deputatul Horia Nasra.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti sâmbătă, 21 mai 2022, 11:38
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro