Delegația permanentă a Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Procesului de Cooperare din Europa de Sud-Est
Comunicat de presa din 08 martie 2018
COMUNICAT DE PRESĂ ^
Privind participarea la reuniunea Comisiei generale pentru economie, infrastructură și energie a Adunării Parlamentare a SEECP (Istanbul, 9-10 martie 2018)

În perioada 9-10 martie 2018, va avea loc, la Istanbul, reuniunea Comisiei generale pentru economie, infrastructură și energie a Adunării Parlamentare a Procesului de Cooperare din Europa de Sud-Est (AP SEECP).

Pe ordinea de zi a reuniunii Comisiei figurează tema generală „Oportunități pentru cooperarea economică în țările din Sud-Estul Europei”.
Proiectul de program al reuniunii include, între altele, prezentări și dezbateri pe tema menționată, precum și dezbaterea și adoptarea unui raport și a unei rezoluții.
Potrivit Regulamentului Adunării, la reuniune participă de drept membrii sau supleanții acestora din delegațiile la Adunarea Parlamentară a SEECP.
Din partea Camerei Deputaților participă la această acțiune doamna deputat Mariana-Venera Popescu, președintele Delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a SEECP și membru titular în această Comisie.