Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Parlamentul României > Delegatii parlamentare > AP SEECP > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Delegația permanentă a Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Procesului de Cooperare din Europa de Sud-Est
Comunicat de presa din 07 iunie 2017
COMUNICAT DE PRESĂ ^
privind participarea la Sesiunea plenară a Adunării Parlamentare a SEECP (Zagreb, Croația, 8-10 iunie 2017)

În perioada 8-10 iunie 2017, va avea loc la Zagreb, Croația, Sesiunea plenară a Adunării Parlamentare a SEECP (AP SEECP), în organizarea Președinției în exercițiu croate a organizației.

^
În marja Sesiunii plenare sunt prevăzute reuniuni ale comisiilor generale și reuniunea Comisiei permanente a AP SEECP.
Proiectul de agendă a lucrărilor Sesiunii plenare prevede, între altele, alocuțiuni de deschidere și mesaje ale organizațiilor internaționale și regionale, prezentarea și adoptarea rapoartelor și rezoluțiilor rezultate din comisiile generale, precum și adoptarea Declarației finale a AP SEECP și a Programului de lucru al organizației pentru mandatul următor.
Potrivit Regulamentului Adunării, la reuniune participă de drept membrii sau supleanții acestora, din delegațiile la Adunarea Parlamentară a SEECP.
Din partea Camerei Deputaților urmează să participe domnii deputați Vlad Bontea, șeful Delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a SEECP și Robert-Ionatan Sighiartău, membru supleant al Delegației.

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București joi, 4 martie 2021, 8:15
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro