Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Parlamentul României > Delegatii parlamentare > AP SEECP > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Delegația permanentă a Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Procesului de Cooperare din Europa de Sud-Est
Comunicat de presa din 19 aprilie 2017
COMUNICAT DE PRESĂ ^
Participarea la reuniunea Comisiei generale pentru dezvoltare socială, educație, cercetare și știință a Adunării Parlamentare a SEECP
(Istanbul, 20-22 aprilie 2017)

În perioada 20-22 aprilie 2017, va avea loc, la Istanbul, reuniunea Comisiei generale pentru dezvoltare socială, educație, cercetare și știință a Adunării Parlamentare a SEECP, a cărei președinție revine, pentru mandatul în curs, unui reprezentant al Parlamentului turc.

Pe ordinea de zi a reuniunii Comisiei figurează tema generală „Cooperarea în domeniul învățământului superior”.
Proiectul de program al reuniunii include, între altele, prezentări și dezbateri pe tema menționată, precum și dezbaterea și adoptarea unui raport și a unei rezoluții.
Potrivit Regulamentului Adunării, la reuniune participă de drept membrii sau supleanții acestora din delegațiile la Adunarea Parlamentară a SEECP.
Din partea Camerei Deputaților urmează să participe domnul deputat Adrian-Claudiu Prisnel, membru titular al Delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a SEECP și membru titular în această Comisie.

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București joi, 4 martie 2021, 8:16
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro