Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Parlamentul României > Delegatii parlamentare > APM > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Delegația Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Mediteranei
Comunicat de presa din 25 februarie 2019
COMUNICAT DE PRESĂ ^
primit de la Direcția pentru relații cu organizațiile internaționale și UE

În perioada 21 – 22 februarie 2019, la Belgrad, a avut loc cea de-a 13-a Sesiune Plenară a Adunării Parlamentare a Mediteranei (APM).

^
Cu acest prilej a fost aleasă ca Presedinte al Adunării doamna Alia Hatoug-Bouran, șefa delegației parlamentare din partea Regatului Hașemit al Iordaniei. Tot odată, au fost aleși președinți și vicepresedinți ai comisiilor de specialitate ale APM.
Cu ocazia ceremoniei de decernare a Premiului laureaților APM 2018, șeful Delegației Parlamentului României la APM, domnul Florin Iordache (PSD) a fost premiat de către Secretarul General al APM, domnul Sergio Piazzi pentru susținerea activității biroului regional al APM de la București.
În cadrul comisiilor, parlamentarii APM au revizuit rapoartele și au adoptat proiectele de rezoluții privind problemele prioritare pentru zona euro-mediteraneană, printre care evoluțiile politice și de securitate din regiunea MENA, noile amenințări privind terorismul, cooperarea și facilitarea comerțului, schimbările climatice, Pactul Global pentru Migrație și promovarea drepturilor omului.

Adresa poștală: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, București joi, 4 martie 2021, 7:45
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111
E-mail: webmaster@cdep.ro