PARLAMENTARI AI MARII UNIRI

În categoria Anunțuri 12 noiembrie 2018

Cu ocazia apropiatei împliniri a 100 de ani de la momentul 1 decembrie 1918 și în perspectiva împlinirii unui secol de activitate parlamentară în România reîntregită, într-un demers de recuperare a memoriei istorice, vom prezenta personalitățile și activitatea parlamentarilor Marii Uniri.

Vezi detalii

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 20 noiembrie 2018


primit de la doamna deputat Carmen Holban (Grupul parlamentar al PSD)

Deputatul PSD, Carmen Holban, a cerut Ministerului Culturii și Identității Naționale, printr-o interpelare parlamentară, o inventariere a situației actuale a monumentelor istorice din județul Dâmbovița.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 20 noiembrie 2018


primit de la doamna deputat Cristina Iurișniți (Grupul parlamentar al USR)

Doamna deputat USR, Cristina Iurișniți, a depus marți, 20 noiembrie a.c., o inițiativă legislativă pentru modificarea și completarea Legii 272/2004 privind protecția și promovarea drepturilor copilului.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 20 noiembrie 2018


primit de la președintele Comisiei pentru afaceri europene, domnul deputat Angel Tîlvar (Grupul parlamentar al PSD)
Angel Tîlvăr la cea de-a LX-a reuniune plenară a COSAC: Avem nevoie, pe lângă discursuri oneste, de rezultate concrete ale acțiunii europene, contracarând astfel oferta mișcărilor și partidelor populiste și extremiste.

Președintele Comisiei pentru Afaceri Europene a Camerei Deputaților, Angel Tîlvăr, se află în continuare la Viena, unde participă activ la sesiunile celei de-a LX-a reuniuni a COSAC.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 20 noiembrie 2018


primit de la președintele Comisiei pentru cultură, artă și mijloace de informare în masă, domnul deputat Gigel Sorinel Știrbu (Grupul parlamentar al PNL)
Va fi mai Breaz decât Ivașcu la conducerea Ministerului Culturii?

Este evident că pe actualii guvernanți nu îi mai interesează de 1 Decembrie, Ziua Națională a României, când ar fi trebuit sărbătorit Centenarul Marii Uniri așa cum se cuvine, ci sunt preocupați de plătirea de polițe, prin remanieri a celor care i-au devenit incomozi lui Dragnea.

Vezi știrea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 20 noiembrie 2018


primită de la domnul deputat Dănuț Bica (Grupul parlamentar al PNL)
Dănuț Bica, deputat PNL, declară că actualii guvernanți fac un rău imens României atunci când pretind că prevederile Raportului MCV nu sunt obligatorii pentru țara noastră

Vezi știrea
Vezi mai multe știri
 

REGIA AUTONOMĂ MONITORUL OFICIAL

În categoria Anunțuri26 iulie 2018

Începând cu data de 29-07-2018, Regia Autonomă Monitorul Oficial, care realizează serviciul public de editare și publicare a Monitorului Oficial al României, funcționează, potrivit Legii nr. 208/2018, sub autoritatea Camerei Deputaților.

Mai multe detalii

Centrul educațional

Centrul educațional și publicații organizează un program de vizite educative la Camera Deputaților. Vizitele sunt gratuite pentru elevi, dar trebuie anunțate din timp pentru a se face programarea grupurilor.

Vezi mai mult