Depunere de candidaturi pentru Colegiul director al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD)

În categoria Informare04 martie 2020

În conformitate cu dispozițiile art. 24 din Ordonanța Guvernului nr. 137/2000 privind prevenirea și sancționarea tuturor formelor de discriminare, republicată, Birourile permanente ale Camerei Deputaților și Senatului au stabilit, în ședința comună din 2 martie 2020, declanșarea procedurilor parlamentare pentru numirea a 6 membri ai Colegiului director al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării.

Candidaturile vor fi depuse la Secretarul General al Camerei Deputaților sau la Serviciul pentru lucrările Biroului Permanent al Senatului.

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 30 martie 2020


primit de la domnul deputat Alin-Ionuț Arsu (Grupul parlamentar al USR)

Având în vedere evoluția pandemiei de COVID-19 precum și efectele economice și sociale pe care aceasta le va antrena pe termen mediu și lung, transmitem pe această cale un mesaj către persoanele care lucrează în domeniul asistenței sociale în toate județele țării:

Vezi stirea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 30 martie 2020


primită de la doamna deputat Violeta Răduț (Grupul parlamentar al PSD)

A câta oară auzim dinspre Guvernul României că s-a mai strecurat o eroare pe undeva, că au mai uitat câte ceva?

Vezi stirea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 30 martie 2020


primit de la doamna deputat Georgeta-Carmen Holban (Grupul parlamentar al PSD)
PSD propune facilități fiscale angajatorilor și angajaților pentru susținerea sectoarelor economice afectate de criza coronavirusului

Partidul Social Democrat a înaintat Biroului Permanent al Camerei Deputaților un proiect de lege pentru acordarea unor facilități fiscale, precum și amânarea și reeșalonarea plăților acordate companiilor și angajaților acestora.

Vezi stirea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 30 martie 2020


primită de la doamna deputat Cristina-Elena Dinu (Grupul parlamentar al PSD)
Arătatul cu degetul nu rezolvă probleme românilor din această perioadă de criză națională majoră

După cum se vede, memoria domnului Orban este și scurtă și total neproductivă pentru această perioadă de criză națională generată de îmbolnăvirile cu coronavirus. De aceea, primul ministru trebuie să își reamintească anumite episoade care au avut loc după învestirea guvernului său la Palatul Victoria, în noiembrie anul trecut.

Vezi stirea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 30 martie 2020


primită de la domnul deputat Claudiu-Augustin Ilișanu (Grupul parlamentar al PSD)

Deputatul băcăuan Claudiu-Augustin Ilișanu transmite un mesaj cu privire la necesitatea absolută a testării pe scală largă a cadrelor medicale aflate în prima linie în lupta împotriva COVID-19:

Vezi stirea
Vezi mai multe stiri

Centrul educational

Centrul educational si publicatii organizeaza un program de vizite educative la Camera Deputatilor. Vizitele sunt gratuite pentru elevi, dar trebuie anuntate din timp pentru a se face programarea grupurilor.

Vezi mai mult