În categoria Anunt22 noiembrie 2017

Vă anunțăm că joi, 23 noiembrie, Comisia parlamentară de anchetă ANRE nu va avea ședință publică de audieri și își va desfășoara activitatea de analiză a datelor primite pentru întocmirea raportului.

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 22 noiembrie 2017


primit de la doamna deputat Roxana Mînzatu (Grup PSD)
Programe de 1 miliard euro pentru agricultura din zona montană

Parlamentul începe dezbaterea unui pachet de legi care vor susține dezvoltarea agriculturii montane și, implicit, promovarea produselor agroalimentare montane. Mesajul a fost transmis de parlamentarul social-democrat Roxana Mînzatu la întâlnirea de la Brașov cu factorii implicați în susținerea produselor agroalimentare ale regiunii Centru, întâlnire prilejuită de proiectul european numit STRING. Proiectul acoperă mai multe state și este finanțat de Uniunea Europeana prin Programul Interreg Europe. Partenerul din Romania este Asociația Întreprinderilor Mici și Mijlocii Covasna (ASIMCOV).

Vezi știrea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 22 noiembrie 2017


primită de la doamna deputat Valeria Schelean-Șomfelean (Grup PNL)
Majoritatea parlamentară PSD-ALDE mimează democrația parlamentară

PNL refuză să fie părtaș la atacul declanșat de către majoritatea PSD-ALDE împotriva Justiției.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 22 noiembrie 2017


primit de la domnul deputat Doru Petrișor Coliu (Grup PMP)

Deputatul de diaspora, Doru Coliu, atrage atenția asupra încă unei probleme cu care se confruntă cetățenii români stabiliți în afara granițelor țării.

Vezi știrea

ANUNȚ DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 22 noiembrie 2017

Ședința Biroului permanent al Camerei Deputaților va avea loc joi, 23 noiembrie, începând cu ora 10.30 (sala “Barbu Catargiu”, nivel P1).

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 22 noiembrie 2017


primit de la președintele Comisiei pentru comunitățile de români din afara granitelor țării, domnul deputat Constantin Codreanu (Grup PMP)
Constantin Codreanu: „Să reedităm actul istoric de la 1918! Basarabia rămâne prioritatea noastră națională și elementul de consens politic la București”

Deputatul PMP Constantin Codreanu, președinte al Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, a intervenit marți, 21 noiembrie, în ședința din plenul Parlamentului la dezbaterile ce au succedat votului dat proiectului de Lege privind construirea Monumentului Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918 - Alba Iulia.

Vezi știrea

Centrul educațional

Centrul educațional și publicații organizează un program de vizite educative la Camera Deputaților. Vizitele sunt gratuite pentru elevi, dar trebuie anunțate din timp pentru a se face programarea grupurilor.

Vezi mai mult