COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 20 ianuarie 2021


primit de la doamna deputat Diana-Andra Buzoianu (Grupul parlamentar al Alianței USR PLUS)
Deputata Diana Buzoianu lansează programul “Joia de audiențe online”

Diana Buzoianu, deputat din partea Grupului parlamentar USR PLUS, anunță lansarea programului Joia de audiențe online a biroului său parlamentar. Doritorii se pot înscrie prin simpla completare a acestui formular: https://forms.gle/HrBKqEb8Dw9H6oSN7 .

Vezi stirea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 20 ianuarie 2021


primit de la doamna deputat Mirela Furtună (Grupul parlamentar al PSD)

Podul dintre Tulcea și Brăila reprezintă un deziderat al tulcenilor de peste 30 de ani. Pentru a mă asigura că proiectul de infrastructură va primi finanțarea necesară continuării lucrărilor în proiectul de buget pe 2021, am adresat următoarea întrebare ministrului Transporturilor, domnul Cătălin Drulă.

Vezi stirea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 20 ianuarie 2021


primită de la domnul deputat Gabriel Zetea (Grupul parlamentar al PSD)
Ionel Bogdan a oprit proiectul ”Testăm pentru sănătatea maramureșenilor”

Noul președinte al Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, a decis, la începutul anului în curs, să oprească un proiect extrem de important al Maramureșului, platforma ”testaminmaramures.ro”, prin care 50.000 de maramureșeni aveau posibilitatea să se testeze, gratuit și voluntar, pentru depistarea infecției COVID-19.

Vezi stirea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 20 ianuarie 2021


primită de la domnul deputat Ionuț-Sorin Banciu (Grupul parlamentar al PNL)
Provocări europene pentru România: dosarele de infringement!

În domeniul mediului, procedurile de infringement privind deșeurile, exploatarea forestieră ilegală, calitatea aerului și protejarea rețelei de arii naturale protejate Natura 2000 trebuie gestionate cu celeritate la nivel guvernamental!

Vezi stirea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 19 ianuarie 2021


primit de la vicepreședintele Comisiei pentru învățământ, știință, tineret și sport, domnul deputat Alexandru Muraru (Grupul parlamentar al PNL)
Procentul ridicat de profesori care refuză vaccinarea afectează imaginea acestora în societate și a sistemului de educație
Fac apel la Inspectoratul Școlar Județean și la conducerea universităților să demareze campanii interne și pe rețelele de socializare pentru popularizarea beneficiilor vaccinării

Deputatul Alexandru Muraru, vicepreședinte al Comisiei pentru învățământ, știință, tineret și sport a Camerei Deputaților, lansează un apel public către inspectoratele școlare și conducerea universităților pentru demararea unor campanii interne și pe rețelele de socializare în vederea popularizării beneficiilor vaccinării.

Vezi stirea
Vezi mai multe stiri

Centrul educational

Centrul educational și publicații organizează un program de vizite educative la Camera Deputaților. Vizitele sunt gratuite pentru elevi, dar trebuie anunțate din timp pentru a se face programarea grupurilor.

Vezi mai mult