INTERNSHIP LA CAMERA DEPUTAȚILOR

În categoria Anunțuri 17 februarie 2020

Au început înscrierile pentru programul de Internship la Camera Deputaților!

O nouă ediție a Programului de Internship derulat de Camera Deputaților, destinat studenților și tinerilor absolvenți, va avea loc în perioada 13 aprilie – 12 iunie 2020. Înscrierile se desfășoară online până pe data de 13 martie 2020.

Vezi detalii

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 28 februarie 2020


primit de la domnul deputat Mugur Cozmanciuc (Grupul parlamentar al PNL)
Ambasadorul Georgiei - E.S. Domnul Nikoloz Nikolozishvili a marcat legăturile puternice româno – georgiene în vizita de la Piatra Neamț

Excelența Sa domnul Nikoloz Nikolozishvili, ambasadorul Georgiei în România, a avut vineri, 28 februarie, o vizită de lucru în municipiul Piatra Neamț unde s-a întâlnit cu reprezentanți ai autorităților locale, dar și cu membri comunității nemțene.

Vezi stirea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 28 februarie 2020


primită de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grupul parlamentar al PNL)
PSD a lăsat peste jumătate dintre localitățile din România fără medic de familie

Deputatul PNL Dumitru Oprea a solicitat Ministrului Sănătății informații privind deficitul de medici din România și cum poate fi acoperit acesta, astfel încât toți cetățenii României să aibă acces la servicii medicale de calitate.

Vezi stirea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 28 februarie 2020


primită de la liderul Grupului parlamentar al PNL, domnul deputat Florin-Claudiu Roman
PSD scoate prin lege produsele românești de pe rafturi

PSD mai dă o lovitură producătorilor români! Parlamentarii majorității nelegitime coagulate în jurul PSD nu se dezic de practicile rușinoase prin care i-au ruinat pe români de-a lungul timpului, astfel că marți, la votul final din Camera Deputaților, au votat și adoptat o propunere legislativă prin care lovesc din plin în interesele românilor.

Vezi stirea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 28 februarie 2020


primită de la doamna deputat Cristina Elena Dinu (Grupul parlamentar al PSD)
Guvernul copy-paste a amanetat cu cinism România

Principala grijă a PNL este cea de a amaneta România și pe toți românii, prin împrumuturile uriașe pe care le-a făcut și încă le face în această perioadă de interimat, chipurile, în numele cetățenilor! Realitatea este că liberalii ne îngroapă în datorii în fiecare zi, însă aceste împrumuturi nu se regăsesc în niciun fel în bunăstarea și creșterea calității vieții oamenilor.

Vezi stirea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 28 februarie 2020


primit de la domnul deputat Corneliu-Mugurel Cozmanciuc (Grupul parlamentar al PNL)
Vizita ambasadorului Georgiei - E.S. domnul Nikoloz Nikolozishvili - va întări colaborarea economică, culturală și spirituală între județul Neamț și Georgia

Excelența Sa, domnul Nikoloz Nikolozishvili, ambasadorul Georgiei în României, la invitația mea, se află în aceste zile într-o vizită oficială în județul Neamț.

Vezi stirea
Vezi mai multe stiri

Centrul educational

Centrul educational si publicatii organizeaza un program de vizite educative la Camera Deputatilor. Vizitele sunt gratuite pentru elevi, dar trebuie anuntate din timp pentru a se face programarea grupurilor.

Vezi mai mult