Dezvoltarea unui sistem național de alertare a populației prin SMS, în caz de dezastru.

În categoria Anunțuri20 septembrie 2017

Comisia pentru Tehnologia Informației și Comunicațiilor organizează în data de 20 septembrie 2017, ora 9:00, etaj 7, camera 7077,  o dezbatere pe tema dezvoltării unui sistem național de alertare a populației prin SMS în caz de dezastru. La dezbatere vor participa instituțiile cu atribuții în domeniu și operatori de telefonie mobilă. Pentru mai multe detalii vă rog să vă adresați la cti@cdep.ro.  

INTERNSHIP LA CAMERA DEPUTAȚILOR

În categoria Anunțuri

Au început înscrierile pentru programul de Internship la Camera Deputaților!

O nouă ediție a Programului de Internship derulat de Camera Deputaților, destinat studenților și tinerilor absolvenți, va avea loc în perioada 16 octombrie – 15 decembrie 2017. Înscrierile se desfășoară online până pe data de 30 septembrie 2017.

Vezi detalii

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 19 septembrie 2017


primit de la președintele Comisiei pentru drepturile omului, culte și problemele minorităților naționale, domnul deputat Iusein Ibram (Grupul parlamentar al minorităților naționale)

Marți, 19 septembrie, a avut loc ședința Comisiei pentru drepturile omului, culte și problemele minorităților naționale, având pe ordinea de zi următoarele :

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 19 septembrie 2017


primit de la președintele Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională, domnul deputat Dorel Gheorghe Căprar (Grup PSD)

Am dezbătut marți, 19 septembrie, în ședința comună a celor două Comisii pentru apărare ale Camerei Deputaților și Senatului, Raportul de activitate a Consiliului Suprem de Apărare a Țării pe anul 2016, în prezența domnului gl. mr. Mihai Șomordolea, secretarul CSAT.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 19 septembrie 2017


primit de la domnul deputat Glad Varga (Grup PNL)
Infrastructura de alimentare pentru vehiculele electrice - un pas mai aproape de realizare

În ședința din 18 septembrie 2017, Comisia pentru dezvoltare și strategie economică a Senatului a hotărât, cu majoritate de voturi, avizarea favorabilă a propunerii legislative privind asigurarea infrastructurii de alimentare pentru vehiculele electrice.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 19 septembrie 2017


primit de la liderul Grupului parlamentar al PNL, doamna deputa Raluca Turcan, și domnul deputat Florin Roman (Grup PNL)
PNL solicită comisie de anchetă privind situația pensionărilor și reangajărilor din MAI

PNL a solicitat Biroului permanent al Camerei Deputaților înființarea Comisiei parlamentare de anchetă privind pensionarea și reangajarea unor persoane în cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 19 septembrie 2017


primit de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grup PNL)
Dumitru Oprea: „Coaliția PSD-ALDE privează românii de educație“

Într-o declarație politică susținută marți, 19 septembrie, în plenul Camerei Deputaților, parlamentarul ieșean Dumitru Oprea condamnă acțiunile inacceptabile ale actualei coaliții de guvernare în privința politicilor educaționale, a reformelor de pe azi pe mâine și „imaginația săracă a unor funcționari din Ministerul Educației, în frunte cu șeful lor“.

Vezi știrea

Centrul educațional

Centrul educațional și publicații organizează un program de vizite educative la Camera Deputaților. Vizitele sunt gratuite pentru elevi, dar trebuie anunțate din timp pentru a se face programarea grupurilor.

Vezi mai mult