DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 16 octombrie 2018


primită de la domnul deputat Florin Roman (Grupul parlamentar al PNL)
PSDragnea țepuiește 93.000 de fermieri

PSDragnea le aplică o noua lovitură sub centură fermierilor.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 15 octombrie 2018


primit de la președintele Comisiei pentru afaceri europene, domnul deputat Angel Tîlvăr (Grupul parlamentar al PSD)

Președintele Comisiei pentru afaceri europene, domnul deputat Angel Tîlvăr, a avut, luni, 15 octombrie, o întrevedere cu delegația Comisiei pentru Probleme Europene și Controlul Fondurilor Europene din Adunarea Națională a Republicii Bulgaria, condusă de domnul Kristian Vigenin, președintele Comisiei. La discuții a participat și E.S. domnul Todor Ivanov Churov, ambasadorul Republicii Bulgaria în România, precum și membri ai Comisiei pentru afaceri europene a Camerei Deputaților.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 15 octombrie 2018


primit de la doamna deputat Oana Bîzgan Gayral (deputat neafiliat)
Senatorii au votat azi înființarea unui Registru național automatizat al infractorilor sexuali

Cei 102 senatori prezenți astăzi au votat 101 voturi pentru, 0 împotrivă și 1 abținere propunerea legislativă a deputatei independente Oana Bîzgan privind înființarea Registrului național automatizat al autorilor infracțiunilor sexuale, de hărțuire sau asupra minorilor.

Vezi știrea

INFORMARE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 15 octombrie 2018


primită de la președintele Comisiei parlamentare de anchetă a Camerei Deputaților și Senatului pentru verificarea posibilei implicări a Serviciului de Protecție și Pază în activitatea unor partide politice și în activitatea unor lideri ai acestor partide, domnul senator Ionel Daniel Butunoi (Grupul parlamentar al PSD)

Ședința Comisiei parlamentare de anchetă a Camerei Deputaților și Senatului pentru verificarea posibilei implicări a Serviciului de Protecție și Pază în activitatea unor partide politice și în activitatea unor lideri ai acestor partide va avea loc marți, 16 octombrie, începând cu ora 16.00 (sala „Mihai Viteazul”, nivel P1). În cadrul ședinței va fi audiat domnul general de brigadă doctor Daniel-Ion Bălașa.

ANUNȚ DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 15 octombrie 2018


primit de la președintele Comisiei pentru politică externă, doamna deputat Biró Rozália-Ibolya (Grupul parlamentar al UDMR)

La inițiativa doamnei Biró Rozália-Ibolya, președinte al Comisiei pentru politică externă a Camera Deputaților, Grupul multisectorial pentru egalitate de gen va organiza marți, 16 octombrie, începând cu ora 9.00, conferința parlamentară cu tema „România spre Președinția Consiliului Uniunii Europene – egalitate pentru o societate dezvoltată” (sala „Drepturilor omului”, nivel P).

Vezi știrea
Vezi mai multe știri

Centrul educațional

Centrul educațional și publicații organizează un program de vizite educative la Camera Deputaților. Vizitele sunt gratuite pentru elevi, dar trebuie anunțate din timp pentru a se face programarea grupurilor.

Vezi mai mult