REGIA AUTONOMĂ MONITORUL OFICIAL

În categoria Anunțuri26 iulie 2018

Începând cu data de 29-07-2018, Regia Autonomă Monitorul Oficial, care realizează serviciul public de editare și publicare a Monitorului Oficial al României, funcționează, potrivit Legii nr. 208/2018, sub autoritatea Camerei Deputaților.

Mai multe detalii

ANUNȚ DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 20 august 2018

Ședința Biroului permanent al Camerei Deputaților va avea loc luni, 20 august, începând cu ora 13.00 (sala “Barbu Catargiu”, nivel P1).

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 20 august 2018


primită de la domnul deputat Ion Ștefan (Grupul parlamentar al PNL)
Diaspora a băgat frica și mai tare în PSD

Înainte de 1989, PCR punea eticheta de dușman al regimului pe fruntea românilor care fugeau din România din cauza terorii comuniste.

Vezi știrea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 20 august 2018


primită de la domnul deputat Florinel Stancu (Grupul parlamentar al PSD)
Florinel Stancu: România are o guvernare legitimă care va guverna conform normelor constituționale

După 11 decembrie 2016, când au fost făcute publice rezultatele alegerilor legislative, în România, s-a declanșat o campanie intensă cu acuzații virulente la adresa celor care au câștigat alegerile.

Vezi știrea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 20 august 2018


primită de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grupul parlamentar al PNL)
Guvernarea fără onoare sădește oroare!

Actuala putere ne arată, în fiecare zi, ce înțelege prin „până la capăt“. Deși clamează faptul că susține drepturile și libertățile fundamentale ale cetățenilor, le calcă în picioare fără a se da în lături de la nimic, inclusiv de la folosirea forței brute.

Vezi știrea

ACREDITAREA JURNALIȘTILOR ÎN SESIUNEA SEPTEMBRIE - DECEMBRIE 2018


În categoria Comunicat de presă 14 august 2018

Direcția comunicare și relații publice a Camerei Deputaților anunță că în perioada 10 august – 10 septembrie se primesc cererile de prelungire a acreditărilor permanente, precum și legitimațiile valabile în sesiunea anterioară, pentru aplicarea vizei care va permite accesul în instituție în sesiunea septembrie - decembrie 2018. Anexăm cererea tipizată de prelungire a acreditărilor permanente.

Vezi știrea
Vezi mai multe știri

Centrul educațional

Centrul educațional și publicații organizează un program de vizite educative la Camera Deputaților. Vizitele sunt gratuite pentru elevi, dar trebuie anunțate din timp pentru a se face programarea grupurilor.

Vezi mai mult